Бойко Борисов: Ротацията не е на всяка цена, всеки ден чувам нови и нови претенции

0
Мандатът естествено ще бъде на ГЕРБ, допълни лидерът на партията
Мандатът естествено ще бъде на ГЕРБ, допълни лидерът на партията Снимка: БТА

Мандатът естествено ще бъде на ГЕРБ, допълни лидерът на партията

"Когато имаме анализ, когато седнем да говорим, ще кажа. Ротацията не е на всяка цена и всичко останало. Нищо в живота не е на всяка цена. Мандатът естествено ще бъде на ГЕРБ. Нали не си представяте да ходят с празен мандат. Нали не си представяте да се унижим така."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Има подписано споразумение и ние ГЕРБ се придържаме към него. Имам увереност, че ротацията ще се случи, но чувам всеки ден нови и нови претенции. Затова сега връщам темата към регулаторите, защо не бяха сменени, когато имаха мнозинство“, добави Борисов.

По отношение на предстоящия протест на земеделските производители, той коментира че винаги са помагали на бранша през годините. „Вечерта, когато казах, че в много министерства виждам много много слаба работа, това го виждат всички хора, затова ще проведем много сериозен разговор, включително и за земеделие“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той попита какво е попречило за смятана на регулаторите по време на кабинета “Петков” и тогавашната четворна коалиция. „Те можеше да са сменили всички регулатори, когато имаха цялата власт, а не сега пак да продължават да говорят за регулатори. Със забавянето на това с години, сега мобилните оператори вдигат цените“, подчерта Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и предстоящата визита на премиера Николай Денков във Вашингтон и изказването му в Брюксел. „Това, което трябваше да се направи, за да има едно такова успешно посещение ние го свършихме в парламента. Единственото, което предупреждавам колегите е да не си приписват това, което парламентът е свършил”, подчерта той.

Борисов заяви, че страната ни е във „фантастични отношения със САЩ“ и поясни, че през днешния ден ще проведе среща с премиера, на която ще получи повече подробности за командировката във Вашингтон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари