Бойко Борисов позира пред табела за село Бойково

1

Кога да го очакваме да се снима и с табелата на русенското село Борисово

Премиерът Бойко Борисов демонстрира добро настроение при поредната си инспекция в Южна България днес. В официалната си страница във фейсбук той публикува снимка до табелата на село Бойково. А към поста бе добавено и емотиконка намигващо човече.

Бойково е село в Южна България. То се намира в община Родопи, област Пловдив. Населението на селото е 111 души. В момента се работи по изграждането на пътя Първенец - Лилкова, като част от отсечката е от с. Бойково до с. Брезовица, разяснява Novini.bg.

Броени минути след публикуването на снимката до табелата на село Бойково Фейсбук закипя от коментира. Очаквано феновете на премиера побързаха да отбележат новия принос за развитието на инфраструктурата у нас. Не липсваха обаче и подигравки. Един от хората, които се заяде с министър-председателя, бе столичният общински съветник от Демократична България Методи Лалов

"Не виждам табелата за затвора в София или за този в Пазарджик, например. Редно е да видим и номерирани снимки в профил и анфас", написа той в коментар по снимката на Борисов.

Симпатизанти на ГЕРБ обаче не му останаха длъжни.

"Знам, че залъгвате егото си със желания които искате да виждате в реалност, но дайте по сериозно! Не може да изграждате кампанията си върху лъжи, демагогия и омраза. Знаете, че ГЕРБ ще е първа политическа партия и това ви прави жалки", отвърна на Лалов един от привържениците на управляващите.

Последваха и колажи за очакването на новия кабинет "Борисов 4" след изборите на 4 април. Други побързаха да качат снимка и на табелата на русенското село Борисово.

Мата Хариево и Фончо бяха другите табели на измислени населени места, до които потребителите предложиха Борисов да се снима. Първото е препратка към тайнствената дама от записите, за която загатна самият премиер. Другото е за непълнолетния Фончо, който шофираше мощен джип.

Някои пък се пошегуваха, че Борисов трябва да се снима и под табелата "Торбалъжи" - името на село до Габрово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари