Бойко Борисов: Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет

0
Идването на Зеленски се случи на базата на компромиса да отстъпим нашия мандат, за да се създаде правителство, коментира лидерът на ГЕРБ
Идването на Зеленски се случи на базата на компромиса да отстъпим нашия мандат, за да се създаде правителство, коментира лидерът на ГЕРБ Снимка: БТА

Идването на Зеленски се случи на базата на компромиса да отстъпим нашия мандат, за да се създаде правителство, коментира лидерът на ГЕРБ

Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет - тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков и днес вече го е завел“.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Благодарение на това, че бяхме лидери за реформата на съдебната власт, заложена в Плана за възстановяване, Европейската комисия предложи преди два дни механизмът за проверка върху страната ни да отпадне. В предишните парламенти това не се случи. Имало е смисъл да направим правителство и некоалиционно мнозинство", каза бившият премиер, цитиран от bTV.

Той посочи, че идването на украинския президент Зеленски се е случило на базата на компромиси – да отстъпят мандата си и премиерското място, за да се създаде правителство. „Иначе такова посещение нямаше да има“, заяви Борисов.

Искам да благодаря на Делян Добрев и на Христо Гаджев – благодарение на тяхната бърза и ефективна работа през последните няколко дни по време на комисии и в зала, ние сформирахме огромни мнозинства относно декларацията за подкрепа на Украйна, деблокирането на резерва, относно бъдещето на реакторите на „Белене“. Не беше честно ние да пазим кворума и да участваме в комисии, а някои да тичат да си правят селфи“, посочи още лидерът на ГЕРБ.

Искам да благодаря на Мария Габриел за изключителната работа. Господин Денков, когато похвали работата на правителството на Кирил Петков и Асен Василев, пропусна вицепремиера Корнелия Нинова. От вчерашния ми разговор на четири очи със Зеленски и с други колеги разбрах, че през тези години сме изнасяли огромно количество оръжия. Как е прикривано – оставям на интелигентността на българските граждани. Това се е случвало с посредници, не е било директно към Украйна“, заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Ха ха ха
    Е това отдавна ли е бе Толупе? Дето се казва преди часове :))) Уникален измамник! Неповторим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари