Бойко Борисов: Ние сме НАТО, ние сме ЕС, ние не сме неутрална държава

2
Бойко Борисов се срещна с посланика на Украйна
Бойко Борисов се срещна с посланика на Украйна

Украйна настоява за затваряне на въздушното пространство над страната и доставка на въоръжение, муниции, каски, снаряди

Това стана ясно след среща на украинския посланик у нас Виталий Москаленко с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. В отговор Борисов каза, че влезе ли в парламента подобно обсъждане, ГЕРБ ще го подкрепят. Той допълни, че не е удовлетворен от позицията, която България заема в момента.

"Небето трябва да бъде затворено, където преимущество на агресора е доста сериозно и това му позволява да бомбардира нашите градове, нашите села, терени на Украйна", заяви Виталий Москаленко, посланик на Украйна в България.

"Ние като парламентарно представена група, колегите поемат като ангажимент да подкрепят всичко, което посланика пожела - от въздушното пространство до изпращане на необходимото въоръжение. Ние сме НАТО, ние сме ЕС, ние не сме неутрална държава. Ние като партия ще подкрепим правителството, ако внесе тези теми в парламента", заяви Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    пипи
    поствайте във фейса ,не го оставяйте да се забрави - тоя е по-улав и от кире
  • 5
    2
    Малеле
    Ей го и тоз и той да са обади... да та е.а и теб, мислех те за малко по- умен от Киро тъпото, ама явно съм в голяма грешка
  • 5
    1
    Моето име
    Ало, баце...подритваш си бюлетината от следващите избори в момента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари