Кирил Петков и Бойко Борисов се изправят един срещу друг в съда

0
Днес започва делото на Кирил Петков срещу Бойко Борисов
Днес започва делото на Кирил Петков срещу Бойко Борисов

Днес започва делото на Кирил Петков срещу Бойко Борисов

Двама бивши премиери се изправят един срещу друг в Софийския районен съд - Кирил Петков срещу Бойко Борисов, предаде NOVA. Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” заведе иск срещу лидера на ГЕРБ за половин милион лева.

Жалбата за клевета беше подадена през август заради думи на Борисов, че Петков и Асен Василев са взимали комисионни и средства от посредници за газа. За днес е насрочено първото заседание по делото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Копейкин
    Боклуците и нацистите са в Русия, най-вече в Кремъл. Едно ботоксово джудже
  • 3
    6
    Владимир Владимирович
    Укронацисти, укрофашисти – какая разница? Все хохлы – сволочи!
  • -6
    5
    русенец
    В Украйна има патриоти, нацистите, по-точно национал социалистите са в РуZZия. Съчетание на социализъм и възстановяване на някакъв измислен национален идеал. Направо национал социализъм, т.е. фашизъм. И Хитлер щеше да спасява германската нация. Като Путлер. та каква е разликата между тях, даже и в ръста са дребосъци. Характерния синдром на дребния човек
  • -8
    4
    До 3
    Смотльо , в Украйна няма фашисти ! Те са на север от границата. В Украйна са нацистите. Защо нападнаха Руската федерация , кажи де ! Алчни за земя.
  • 5
    3
    Владимир Владимирович
    Бе дайте им по един автомат и ги пратете в усрайна, дето толкова милеят за нея, да се бият на страната на фашистите. Пък той, Альоша, ще си свърши работата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари