Бойко Борисов: Грешка е ДАНС да отговарят на който и да е политик

1
Службите трябва да бъдат тихи, допълни лидерът на ГЕРБ
Службите трябва да бъдат тихи, допълни лидерът на ГЕРБ Снимка: Facebook

Вчера сутринта Кирил Петков заяви, че службите за сигурност работят не както трябва

Като грешка на ДАНС определи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов огласената вчера позиция след критиките към службите на Кирил Петков.

"Политиците могат да говорят, да си казват мнението и плановете, да изразяват своята загриженост, но службите трябва да бъдат тихи. Не им е работа да отговарят на който и да било лидер", заяви Борисов в Пловдив, цитиран от Евроком.

Той добави, че не би било работа да службите да отговарят и на него, ако той също ги репликира.

"Грешка е отговорът", подчера Борисов.

Вчера сутринта Кирил Петков заяви, че службите за сигурност работят не както трябва, и по-късно през деня от ДАНС огласиха позиция, в която се казва, че "безотговорно и опасно е, когато политици и псевдоексперти коментират и дават оценки на елементи от дейността на ДАНС, без да разполагат с информация за тях и с цел придобиване на временни дивиденти, разпространявайки при това и класифицирана информация, която е защитена със закон".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари