Борисов: Докато не се зададе въпрос за онзи апартамент за любов, ние други отговори няма да даваме!

2
Няма ли конфликт на интереси между Кирил Петков, Лена Бориславова и шефа на парламента?, пита лидерът на ГЕРБ
Няма ли конфликт на интереси между Кирил Петков, Лена Бориславова и шефа на парламента?, пита лидерът на ГЕРБ

„Ако се направи правителство с третия мандат, това ще бъде добре за партията, но ще бъде лошо за държавата. Няма кого да подкрепяме. ГЕРБ е най-голямата партия, ГЕРБ не крепи"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава bTV.

Борисов коментира икономическите данни и твърденията за рекорден растеж на индустриалното производство. Той подчерта, че не става дума за реален ръст, който да бъде от полза на бизнеса и гражданите, а за ръст на износа на оръжия заради войната на Русия срещу Украйна. Лидерът на ГЕРБ заяви, че в момента изнасяме продукция, произведена на ишлеме, с което се доближаваме до страните от Третия свят.

„Износът не се е вдигнал заради износ на реалната икономика, а заради износа на бензин, жито и на оръжия. Инфлацията и горивата вдигат хляба, а не липсата на ДДС“, каза Борисов.

Аз три пъти вадя държавата от кризи – гръцка, миграционна, COVID. Но и ние имаме душа. Промяната ни нанесе повече щети, отколкото COVID кризата“, подчерта Борисов.

Според него ПП не искат да управляват, защото няма откъде да докарат природен газ. „ПП не искат правителство, те бягат“, каза лидерът на ГЕРБ и добави, че дори президентът Радев също не бърза със служебен кабинет и иска партиите да се разберат, защото разбира какво тежко наследство искат да му остават Петков и Василев.

Моделът ПП е забогатяване на фамилиите. Кюлчета не съм имал никога. Докато Кирил Петков, Лена Бориславова, шефът на парламента не кажат, че са били в онзи апартамент за любов, защото там други зали няма. Тук няма ли конфликт на интереси, другото не ни интересува. Докато не се зададе този въпрос, ние от ГЕРБ други отговори няма да даваме“, предупреди Борисов. Той заяви, че единственият шанс това да спре са бързи избори.

Накрая Бойко Борисов пожела „щастлива събота, щастливи сметки, щастлива Промяна… и хуморът свърши“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Мунчо
    Тиквомире, копеле крадливо, само да разкарат Каскета, сам ще искаш да даваш отговори за да си намалиш присъдата! Боклук!
  • 8
    2
    E може ли да не включите...
    Бацек бил бесен, че някъде правели оргии, а никой не го търсел. Него, най-големия! Колкото до ГЕРБ, верно че не крепи никого. Крепи единствено на Бацек Мъdiте.
  • 7
    1
    haj
    "Борисов: Докато не се зададе въпрос за онзи апартамент за любов, ние други отговори няма да даваме!" Простичко е - както твоите кюлчета и милиони евро в пачки в чекемджетата бяха изпрани, така след година след ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА от същите ви "европартньори" от ЕК ще оневинят и про100$$ к!р0! И вие, и те сте американски партии!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари