БОЕЦ внася искане до правителството Пламен Георгиев да бъде отзован

1
Утре гражданското движение ще внесе официално искане до Министерски съвет
Утре гражданското движение ще внесе официално искане до Министерски съвет Снимка: БГНЕС / архив

Утре гражданското движение ще внесе официално искане до Министерски съвет

Утре гражданското движение БОЕЦ ще внесе официално искане до Министерски съвет за незабавно отзоваване и освобождаване от дипломатическа и държавна служба на Пламен Георгиев.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"ВАЖНО!

Пламен Георгиев да бъде отзован незабавно! БОЕЦ внася искане до правителството.

Разбираме, че за отстраняването на Гешев е нужно промяна в законодателството, дори и промяна на Конституцията, за което трябва известно време.

Разбираме, че за отстраняването на Цацаров също са нужни законодателни и институционални действия, които изискват време.

Не разбираме обаче защо новото правителство на „Промяната” по подобие на правителството на Бойко Борисов и служебните правителства на Радев продължава да държи Пламен Георгиев на държавната му хранилка във Валенсия, на която бе настанен именно от Буда и мафията, като благодарност за службата му. Защо? Кому е нужен този срам? Кому е нужен този човек станал символ на корупция, слугинаж и прикриване на престъпления и данни за корупция? Неговото отстраняване е въпрос на едно решение на Министерски съвет, което може да се случи за 15 минути. Без законодателни промени, без конституционно мнозинство и тн. Нужна е само воля и решителност за Промяна. Къде е Промяната?

Утре БОЕЦ ще внесем официално искане до Министерски съвет за незабавно отзоваване и освобождаване от дипломатическа и държавна служба на Пламен Георгиев и ще припомним на ГДБОП за сигнала срещу него и образуваната проверка."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари