БОЕЦ изпрати гражданска нота до Елеонора Митрофанова и руското посолство

7
Обявяваме ви за персона нон грата и изискваме от вас в срок до 24.00ч. на 03.07.2022г. да напуснете територията на Република България, пишат от движението
Обявяваме ви за персона нон грата и изискваме от вас в срок до 24.00ч. на 03.07.2022г. да напуснете територията на Република България, пишат от движението Снимка: ТАСС / архив

Гражданско сдружение „БОЕЦ“ изпрати гражданска нота до посолството на Руската федерация в България и посланик Митрофанова

Това съобщиха от движението на сайта си

Прилагаме текста на нотата:

ДО: ПОСОЛСТВОТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

ЕЛЕОНОРА ВАЛЕНТИНОВНА МИТРОФАНОВА – ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

ГРАЖДАНСКА НОТА

ОТ

ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”

ЕИК 176949776, с адрес: гр. Видин к-с ”Панония” блок 4 вх. З ап. 157 тел. 0899591399 представлявано от Георги Георгиев

Г-ЖО МИТРОФАНОВА,

Сдружение „БОЕЦ”, като представители на гражданското общество в България ви обявяваме за персона нон грата и изискваме от вас в срок до 24.00ч. на 03.07.2022г. да напуснете територията на Република България. Вашето нагло поведение и цинични изказвания съдържащи обиди спрямо българският народ и държава няма нищо общо с дипломацията.

Българските граждани категорично осъдихме военната агресия на Русия над Украйна. Считаме войната и действията на Русия в Украйна за геноцид, а президента Путин за диктатор и военнопрестъпник. Вие, г-жо Митрофанова, се явявате проводник на осъдената от световната общност имперска политика на Русия, която не зачита демокрацията, суверенитета и човешките права и нямате място в една демократична, европейска държава.

Българското правителство обяви 70 дипломати и служители на руското посолство в България за експулсиране заради шпионски действия срещу интересите на България несъвместими с дипломатическата дейност. Сдружение „БОЕЦ” настояваме за бърз, асиметричен отговор и реакция от президента Путин, като разпореди да бъдат спрени и доставките на нефт за България. В резултат очакваме оздравителна диверсификация. Както и прекратяване на дългогодишните престъпни финансови схеми на ЛУКОЙЛ с доставките на руски нефт, които ощетяват с милиарди всяка година българската държава. Очакваме и бързо поевтиняване на цените на горивата в страната, но българският народ е корав и ще се справим. Както се справихме и след незаконосъобразното спиране на доставките на газ от страна на Русия.

30.06.2022г. Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ

Очакваме бърз отговор и реакция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    боец -проамерикански мекерета
    БОЕЦ вас кой ви е питал и къде се обаждате там къде не ви е работа? Изглежда Байдън ви плаща милиони за да ни вкарате във война с Русия. Така че всичката измет наречена 'БОЕЦ" обичайте си крушите и марш във Вашингтон там ви е мястото ! Американски мекерета.
  • 0
    11
    до 10
    Сам ли си говориш?:) Ама вярно, че жегата е голяма!
  • 1
    10
    darkaveng
    До 4, 13:55 | 30.6.2022 г. Баце, да нямаш ментални проблеми? Или си си просто ... Идиот?
  • 8
    9
    Уффффф,
    Тоя Герги май много си повярва....
  • 6
    8
    Тоя Гошо
    На всяко гърне мелодия. Моля да се изказва в лично качество, а не да се изявява като говорител на народа, защото не е
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари