БОЕЦ: Поискахме оставката на Вежди Рашидов, той се скри!

1
Влязохме в парламента и с подарък за председателя на Народното събрание, заяви Георги Георгиев от гражданското движение
Влязохме в парламента и с подарък за председателя на Народното събрание, заяви Георги Георгиев от гражданското движение

Влязохме в парламента и с подарък за председателя на Народното събрание, заяви Георги Георгиев от гражданското движение

Днес БОЕЦ влязохме в Парламента, за да търсим главния мултак Вежди Рашидов и да поискаме оставката му като председател на Народното събрание!

Вежди Рашидов най-позорно се скри от гражданите в стаята си, която беше последователно посетена от Тома Биков и Десислава Атанасова от ГЕРБ, след това и от Йордан Цонев от ДПС. Още щом ни видя, Рашидов се скри. Ние пък бяхме наобиколени от служители на НСО и парламентарни квестори. Рашидов продължи да се крие от нас почти два часа!

Освен с искане за оставка, влязохме и с подарък към Рашидов – но не памперси, както подарихме на служебните министри на Радев, да си имат за следващите срещи с нас, а „табелката“ за Главен Мултак на Републиката.

Тъй като имахме не една, а няколко табелки Главен Мултак на Републиката, народният представител от „Продължаваме промяната“ Александър Дунчев взе една от табелите и я връчи на заключилия се в стаята си Рашидов от наше име.

Същото направи и Иво Атанасов, народен представител от „Продължаваме промяната“ от Видин. Чакаме да видим дали Рашидов изобщо повече днес ще се появи на работното си място, чиято заплата се плаща с наши пари, за да си получи подаръка от БОЕЦ.

Разговаряхме и с Кирил Петков от „Продължаваме промяната“, който потвърди нашата теза, че „Демократична България“ трябваше да издигнат кандидатурата на Атанас Славов, както предложихме БОЕЦ.

Рашидов пък, когато разбра, че го чакаме, се скри!

Преди дни, след като бе избран за Председател на българският Парламент, Рашидов каза, че не се срамува от мулташката си титла. Но нас ни е срам! Срам е за милиони българи.

Всеки път, когато страната е на кръстопът и има шанс да стъпи на здраво и чисто се явява някое ченге, мултак, някой Борисов, Пеевски, Доган, Рашидов, Гешев, или Цацаров и с туловището си смачква цялата държава и пак потъваме в блатото на мафията и тъмнината.

ОСТАВКА, Рашидов!

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Някойси
    На изборите се видя хората какво искат. Хората да искат промяна, но не тази промяна която предлагат ПП и ДБ и която защитава този от БОЕЦ.
  • 6
    2
    До Някойси
    Напротив, хората искат промяната, защото са наясно, че ГРОБ ни обират до шушка и за това сме най-бедни в Европа! НО голяма част не гласуват, заради герберастката пропаганда в стил "Няма за кого" и заради купените гласове на лилавите гласоподаватели на ГРОБ+раздутата герберастка администрация! ФАКТ!
  • 4
    1
    Някойси
    Кой ще стане председател на народното събрание след оставката му и с гласовете на кои партии? Този човек от БОЕЦ май не мисли за добрато на страната, по-добре страната да има народно събрание и правителство. Не вижда ли че продължаваме промяната и ДБ нямат мнозиство, защото хората не искат тяхната промяна. Стига с тези оставки вече, той ако иска да ти подаде оставката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари