Предлагат Тома Биков за председател на комисията по култура и медии

0
Предложението за рокадата след оставката на Рашидов идва от Десислава Атанасова
Предложението за рокадата след оставката на Рашидов идва от Десислава Атанасова Снимка: Фейсбук

Предложението за рокадата след оставката на Рашидов идва от Десислава Атанасова

Тома Биков от ГЕРБ - СДС ще наследи председателското място на Вежди Рашидов в парламентарната комисия по култура и медии.

Проекторешението за рокадата е внесено днес от председателката на парламентарната група Десислава Атанасова, информира OFF News.

Това се случва непосредствено след като депутатите прекратиха правомощията на Вежди Рашидов като народен представител. Още в първия работен ден от новата сесия, а гласуването мина набързо без дебат. В началото на август Рашидов подаде оставка като депутат и член на ГЕРБ в началото на август. До това се стигна заради скандалната му реплика по отношение на жертвите на домашно насилие, която се чу заради по погрешка включен микрофон на скамейката на председателя на НС:

"Всички к**ви се събудиха да се сетят след 15 години, че са изнасилвани, като оня американския режисьор, дето го направиха на маймуна", каза тогава той и тези му думи му костваха политическата кариера.

Очаква се през следващата седмица да бъде гласувано проекторешението, с което Биков ще поеме културната комисия, на която в момента е зам.-председател.

Тома Биков е депутат от ГЕРБ в 44-ото, 45-ото, 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото НС. Биков бе един от учредителите на партията на Меглена Кунева "България на гражданите". През 2012 г. пише текста "Карикатура на диктатор", а по-късно рязко сменя мнението си и става депутат в партията на героя от статията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Sdyvchi
    Намерете място най после и на тоя тътръзулник!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари