БОЕЦ допълни табелата на КПКОПНИ

1
„КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА! Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати!
„КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА! Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати!

Табелата на входа на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) беше допълнена с още една:

„КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА!

Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати!

За контакти, цени и тарифи:

Главен перач – Пламен Георгиев – Терасата.

Зам. главен перач – Антон Славчев- Балкона.“  

Тази наша акция е провокирана от решението на конпирите да обявят „героите“ в #АпартаментГейт за невинни, изпирайки по този начин корумпетата.
Припомняме, че всички сигнали за имотните далавери на пилитици и магистрати са внесени от БОЕЦ , а голямата част от тях са по разследвания на Биволъ, което означава документи и железни доказателства!

РАЗОБЛИЧИХМЕ И ОБОЗНАЧИХМЕ СТАТУТА НА КПКОНПИ и разбунихне гнездото на осите. Това не е просто гавра с мафията и слугите и, БОЕЦ казваме на глас без страх и показваме ИСТИНАТА!

Минути след като сложихме табелата, точно под камерата за наблюдение и под официалната табела на КПКОНПИ служители и охраната излязоха и не знаеха какво да направят. Никой не е очаквал подобна дързост, свикнали са да „перат“ на тъмно и спокойно, а ние ги разобличаваме публично и показно! Не посмяха да ни задържат, не поискаха дори личните ни документи за проверка. Паника. А БОЕЦ бяхме там, спокойни и сигурни в действията си и шепа граждани поставихме конпирите в жалка ситуация пред собствената им сграда! Охраната направи опит да свали табелата, но от БОЕЦ я поставихме отново от страни на тяхната  и до нашето тръгване табелата остана на сградата, за да могат гражданите да прочетат какво всъщност се крие и стои зад тези врати – поредата мутренска бригада на мафията, която обслужва нейните интереси за сметка на обществото! 

Истината е най-силното ни оръжие!

(В този материал са използвани и части от публикация на сайта No Comment)

Очакваме с готовност следващите удари срещу нас. И мафията очаква със страх нашите удари.

Гражданите сме по силни от мафията.

В акцията се включиха бойците Георги Георгиев, Весислава Танчева, Камен Добрев и Анжела Адамова – бързи, яростни и неспираеми! Повече и не бяха нужни! А представяте ли какво ще се случи, ако излезем няколко хиляди граждани-бойци в битка срещу престъпната мафиотска шайка превзела държавата ни? Скоро!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

ГД „БОЕЦ”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари