БОЕЦ пред ВСС в подкрепа на искането за отстраняване на Гешев!

0
Съд и затвор за престъпниците отговорни за грабежа на страната
Съд и затвор за престъпниците отговорни за грабежа на страната

Днес БОЕЦ и непримирими граждани излязоха пред ВСС в подкрепа искането на министър Надежда Йорданова за отстраняване на Иван Гешев от поста главен прокурор!

Част от аргументите във вече внесеното искане са по сигнали на БОЕЦ.

Излязохме отново пред ВСС, за да върнем фокуса върху тези теми, цели и граждански битки – съдебна реформа и борбата с мафията и корупцията. Първите стъпки за тяхното постигане е отстраняването на Гешев и смяната на ВСС!

В началото на протеста почетохме с едноминутно мълчание паметта на жертвите при въздушната атака над детска болница в Мариупол, извършена тази нощ от агресора Путин и неговата армия.

БОЕЦ и гражданите отново сме почти сами в борбата срещу наглите и дълбоката държава. В протеста за отстраняването на Гешев не се включи нито един представител на управляващата коалиция. Нито от ‘Демократична България“, нито от „Продължаваме промяната“, нито от „Има такъв народ“. Това обаче само ни амбицира още повече и осъзнаваме своята отговорност.

Днешният протест имаше за цел още да припомни на управляващите за техните обещания и заявки! Да кажем и на тях, че няма да забравим и няма да позволим отстъпление и подмяна. Свалянето на сегашното правителство ще е пагубно за страната. Неговото оставане обаче не може да е за сметка на компромиси с целите на гражданите. Решението е – максимален натиск върху управляващите за постигане на заявените цели. А БОЕЦ и гражданите знаем как.

Отстраняване на Гешев.

Отстраняване на Пеевски.

Отстраняване на Кошлуков.

Смяна на състава на ВСС.

Отпушване на съдебната система и старт на съдебната реформа.

Реални резултати в борбата с корупцията.

Нов Изборен кодекс.

Закон за лустрацията!

Обективни разследвания по сигналите на БОЕЦ за Турски поток, БарселонаГейт, пачките и кюлчетата на Борисов, ЖосиГешевГейт, ГешевКилърГейт и ревизиите на Пеевски.

Съд и затвор за престъпниците отговорни за грабежа на страната.

И това е само началото. Отстъпление и компромиси няма да има и няма да позволим.

ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари