БОЕЦ: Гешев, не сме те забравили!

0
От движението ще публикуват нова порция документи и информация за случващото се с „убийците на Пеевски” след този срамен акт на прокуратурата довел до фалита на КТБ
От движението ще публикуват нова порция документи и информация за случващото се с „убийците на Пеевски” след този срамен акт на прокуратурата довел до фалита на КТБ Снимка: БГНЕС

ГЕШЕВ, не сме те забравили!

Предстои четвърта част на #ГешеевКилърГейт. БОЕЦ ще публикуваме документи и информация за случващото се с „убийците на Пеевски” след този срамен акт на прокуратурата довел до фалита на КТБ. И тук отново следите водят директно до Гешев!

Войната в Украйна затъмни всички други теми, но не трябва да забравяме и войната срещу мафията и нашите битки срещу наглите. Гешев, Борисов, Пеевски и бандата им сигурно са най-щастливи от войната в Украйна, защото останаха на заден план, но БОЕЦ не забравяме. Почти месец след публикуването на първата част от КешевКилърГейт, подкрепена със снимки и данни „националните медии” продължават да мълчат. Мисирките мълчат, Гешев мълчи, институциите също мълчат. МВР, МП, правителство, парламент, всички бяха сезирани и информирани и мълчат. Това означава, че гражданите трябва да продължим своята битка срещу мафията и корупцията и битката за справедливост и отговорността ни е още по-голяма защото няма кой друг вместо нас да се пребори.

Припомняме и че сигнала на БОЕЦ срещу Кошлуков за документна измама също от половин месец стои без отговори, вместо този слуга на мафията да бъде отстранен от обществената медия.

Преди две седмици БОЕЦ внесохме и искане за започване на процедура за отстраняване от постовете на членовете на ВСС гласували срещу правото на министъра на правосъдието да внася искане за освобождаване на Гешев и разглеждане на това искане по същество. Доказано тези хора са нарушили Конституцията и има възможност да се инициира парламентарна процедура, като за целта са нужни 48 депутати. Това автоматично ще доведе и до разпускане на целият ВСС – една много важна цел по пътя на съдебната реформа и промяната. И отново пълно мълчание от управляващите, абсолютно необяснимо и в разрез с техните заявки. Това означава само едно – натиска на гражданите върху управляващите трябва да продължи, че това е единственият начин нещо да се случи. Че мафията все още е много силна и владее голяма част от управлението. Че продължаваме да водим битките си във враждебна среда и заплахите и ударите върху нас само го потвърждават. Че трябва да бъдем още по активни и да действаме всеки ден!

Продължаваме натиска и по ревизиите срещу Пеески образувани след реакция на БОЕЦ. Както и по сигнала ни срещу него за пране на пари, който стои в прокуратурата от един месец и никой не пита Гешев защо не му иска оставката!

Продължаваме натиска за действия и по сигнала ни срещу Бойко Борисов за пачките и кюлчетата.

Продължаваме и всички други битки!

БОЕЦ не забравяме и никога не се отказваме!

Споделете и подкрепете, няма да позволим на наглите да им се размине!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари