Блокадите на магистралите "Струма" и "Тракия" остават

0
Представители на протестиращите миньори ще се срещнат с властта днес
Представители на протестиращите миньори ще се срещнат с властта днес Видео: bTV

Представители на протестиращите миньори ще се срещнат с властта днес

Представители на протестиращите миньори, които са блокирали АМ "Тракия" и АМ "Струма" ще се срещнат с властта днес.

"Днес среща ще има. Ние приехме тази покана, но при определени условия. Вчера от заявената ни позиция от шест искания едно от условията беше срещата да бъде проведена с представители на протестиращите и парламентарно представените партии в Народното събрание. Ако не бъдат всички парламентарни групи разговори няма да има", каза Бисер Бинев, предаде bTV.

Блокадите на магистралите "Тракия" и "Струма" остават, докато срещата продължава.

Не стихва недоволството на протестиращите на АМ "Струма". Вчера демонстрантите успяха да блокират движението и прекараха нощта на магистралата. Днес представители на протестиращите ще отидат на срещата в парламента.

"Ние на среща с премиера Денков няма да ходим. Още вчера той ни покани на среща някъде на някакъв етажа на административна сграда. Ще отидем на срещата в парламента. Да кажем на хората защо сме тук, защото продължава да бленува в общественото пространство, че някакви хора правят някакви глупости. Проблемът е това, че само след две години България може да се върне в годините на комунизма", каза председателят на стачния комитет на КТ "Подкрепа" Марио Нинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Наглост докрай
    Понеже за тия терористи не съществува никакво разумен довод, освен да стане по тяхната за сметка на останалите жители на държавата, явно само природно бедствие може да ги изрине - примерно порой над сборищата като във Волос, за да приберат софрите, да мирясат с веселите хорца и да се изметат. Един от "лидерите" им тази сутрин обясняваше как искали да има консенсус и да име си изпълнят всичките ТЕХНИ искания. Не че си правим илюзии за интелектуалното им ниво, ама поне да намират кой да им обяснява значението на разни чужди думички.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари