Близките на Джоана нямат пари да приберат тялото ѝ

0
20 хиляди долара са необходими на семейството на загиналата студентка за транспортиране на тялото й от САЩ в България
20 хиляди долара са необходими на семейството на загиналата студентка за транспортиране на тялото й от САЩ в България

20 хиляди долара са необходими на семейството на загиналата 23-годишна старозагорка в САЩ за транспортиране на тялото й в България.

Младото момиче загуби живота си при катастрофа, съобщават от полицията в Кентъки. При тежкия инцидент лек автомобил връхлита и разполовява на две колата, в която е пътувала Джоана, която загива на място. Разследващите все още се опитват да установят кой е виновен за трагичния инцидент, пише Дарик.

Джоана Иванова е завършила ГПЧЕ „Ромен Ролан“, а от 2014 г. учи в колежа “Береа” в Кентъки. Учебното заведение е сред най-престижните в САЩ и света, а старозагорката била сред надарените студенти. Младото момиче било сочено от състудентите си като една от надеждите на учебното заведение. Такава си я спомнят и преподавателите й от Стара Загора.

Трудността, пред която се изправят близките й е не само тежката загуба, а и високата сума, която трябва да се заплати за транспортирането й до Стара Загора.

Петър Божинов създава страница в портала gofundme.com, в която всеки може да дари средства, с които да облекчи родителите на загиналата. До момента са събрани близо 2 000 долара, при посочени 20 хиляди, нужни на близките.

След влизането в линка може да определите колко да дарите.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари