Партия "Възраждане" организира протест пред военното министерство

2
Исканията на протестиращите са България да не оказва военна подкрепа на Украйна
Исканията на протестиращите са България да не оказва военна подкрепа на Украйна Видео: NOVA

Пред военното министерство се провежда протест под надслов "Не на войната".

Той е организиран от партия "Възраждане", предава NOVA. Лидерът ѝ Костадин Костадинов обяви по-рано, че партията му няма да допусне България да даде малкото си останало въоръжение на Украйна.

Тепърва ще разберем какво реално са си говорили Остин и Петков. Няма нищо успокояващо. Каквото ни е поискала Америка, винаги сме им го дали”, заяви Костадин Костадинов по време на протеста, заради това той продължава.

Исканията на протестиращите са България да не оказва военна подкрепа на Украйна, но са съгласни на хуманитарна.

Не искаме български оръжия в чужда, братоубийствена война. Крайно време е ние българите да решаваме съдбите на България, а не да идват чужди министри, които да разпореждат на нашите, а те да го изпълняват”, каза още Костадин Костадинов и допълни, че “в Украйна не се води война между нея и Русия, а между САЩ и Русия и е очевидно, че САЩ са готови да я водят до последния украинец, а може и до последния българин”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Недоумяващ
    Коце,наистина ли си мислиш,че от теб зависи нещо,защото знаем,че не е така.С тези думи лъскаш имиджа си,който особенно след Украйна и черния печат пострада.А и няма Ковид,няма зелен сертификат,Янев те притеснява много,Баце има проблеми,Сарая се е снишил,пълно информационно затъмнение!
  • 0
    1
    Bonkerz
    Тоя проруски анархист явно е малоумен, глух и неграмотен. Щото премиера 100 пъти каза, че няма да пращаме нито 1 от петте ни летящи МиГ-29, нито нашият комплекс ракети С-300. Каза също, че с американеца който не се е срещнал с проруският ни президент, главнокомандващ на армията) изобщо не са говорили дали да пращаме оръжие на Украйна. А и Корнелия Нинова няма да позволи. Така че руските анархисти искат България с години да стои без стабилно правителство, да ходи по 3 пъти годишно на избори, в момент в който има много привнесени международни кризи и трябва някой да се бори с тях за благото на българския народ (за който на Путин хич не му пука). Путин води война и обижда и лъже Запада, а на нас дали ни харесва или не, ни сме на Запад от Русия...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари