Донфрид: САЩ работи всеки ден с Петков за справяне с газовата криза

0
„Смятам, че нашата роля тук се изразява в това да помогнем на европейците да намерят алтернативни доставчици и американският втечнен газ тук играе ключова роля", заяви Карън Донфрид
„Смятам, че нашата роля тук се изразява в това да помогнем на европейците да намерят алтернативни доставчици и американският втечнен газ тук играе ключова роля", заяви Карън Донфрид Видео: NOVA

Съединените щати разработват мерки за подкрепа на България

Съединените щати разработват мерки за подкрепа на България след прекратяването на доставките на газ от Русия. Това заяви помощник-държавният секретар по европейските и евразийските въпроси Карън Донфрид, предаде NOVA

„Искам ясно да заявя, че администрацията на президента Джо Байдън в пълна степен подкрепя България", каза Донфрид, цитирана от БТА. „Имам колеги, които работят буквално всеки ден с премиера Петков, за да помогнат на България да обмисли как да се справи с това… как ние можем да им помогнем да си осигурят необходимите доставки", отбеляза тя.

„Смятам, че нашата роля тук се изразява в това да помогнем на европейците да намерят алтернативни доставчици и американският втечнен газ тук играе ключова роля", заключи Донфрид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    плюс-минус
    До коментар 1: ЕС е препълнен от преяли със заплатите си некадърни чиновници. И в момента се управлява от мухлясала администрация. Вие случайно да сте гласували за Урсулата, например? Какво спечели или загуби нашата държава и обикновеният българин от членството ни в ЕС и НАТО? То пък сякаш някой попита народа! Събират ни данъците и си ги харчат както и за каквото си искат.
  • 4
    1
    Пппрп
    В цяла Европа няма ли един кадърен да я защитава от тази напаст ?Какви ценности само имаме вече .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари