Бизнесмен тормози жителите на квартал ДЗС с гърмежи

5

По този начин земеделецът гонел птици от складовете си със зърно

Бизнесмен тормози жителите на русенския квартал ДЗС, съобщиха в редакцията на Dunavmost живущи в района.

Крупен земеделец и арендатор, в продължение на седмици използва странен метод да прогонва гълъби и други птици, които унищожават зърното в складовете му - система, която произвежда гърмежи.

Гърмежите започват в 6:00 сутринта и продължават до 20:00 часа вечерта, оплакват се потърпевши от шума. Възрастни хора, родители на малки деца, както и активно работещи са пропищели от постоянния тормоз, но до момента не са получили подкрепа от никоя институция.

Обитателите на квартала се надяват, че чрез популяризирането на проблема ще бъдат взети мерки от отговорните инстанции, тъй като в случая става дума за грубо нарушаване на обществения ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Аман
    Дичо с малкото пишле ще да е?
  • 7
    6
    До Иванов
    Не са пичове и никога не са биле ами са Пички,Големи с главно Г. Са ги изброя поименно ?
  • 13
    5
    Георги
    Ще видите като свикнат гълъбите с гърмежите и почнат да въртят гюбеци под силните гърмежи...
  • 37
    4
    Иванов
    Те покрай ОДМВР Русе минават и демонстративно форсират мотори в малките часове! Пичове, наистина ли не може да упражните контрол и да вкарате нещата в ред? Може ли цели квартали, стотици граждани да се съобразяват с шепа деградирали хора, незачитащи правата ни? С огласяването на междублоковите пространства с ориенталски ритми отново нищо не може да се направи, така ли? За това напоследък често се случва някой хора да вземат правосъдието в ръцете си!
  • 32
    3
    русенка
    А пък в квартал Родина 2 и тази нощ ни тормозят прекалено силни и шумни мотори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари