Пламен Бобоков: Държавна машина е мобилизирана, за да тормози хората

4
Брат ми не е добре, има сериозен здравословен проблем, заяви русенският бизнесмен
Брат ми не е добре, има сериозен здравословен проблем, заяви русенският бизнесмен Видео: TV1

"Дори не съм подозирал размерите на това, което видях - размерът на цялата тази държавна машина, която е мобилизирана, за да тормози хората, за да ги притиска и т.н."

Това заяви бизнесменът Пламен Бобоков в предаването "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV+ и TV1.

Той определи себе си и брат си Атанас Бобоков като изкупителни жертви, но посочи, че "все още не мога да намеря отговора" на въпроса за кого. "Всички знаят кой внася боклуци, кой гори боклуци и т.н. Ние нямаме нищо общо с никакви боклуци. Ние внасяме скрап", каза той. Според него в случая има "много голяма некомпетентност но и зла умисъл".

Пламен Бобоков определи разпространяването от прокуратурата на негови разговори с президентския съветник Пламен Узунов и русенския прокурор Николай Николов като противоконституционно. "Това ще го разгледаме на по-късен етап и ще предприемем действия (правни - б.р.), както и срещу всички медии, които публикуваха измислици", заяви Бобоков.

На въпрос защо е предлагал посланици, заяви, че "аз съм предлагал свестни хора", но те е трябвало да минат през обичайната процедура по одобрение и изтъкна, че в Министерството на външните работи има дефицит на кадри. По думите му с обвиненията за търговия с влияние "голямата цел е президентът".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари