Бизнесмен спонсорирал първия видеоклип на Криско

0
Всеки път съм друга
Всеки път съм друга

Млад бургаски бизнесмен е дал парите за първия видеоклип, в който се изявява скандалния рапър Криско. Парчето се появява на бял свят през 2009 г. и е съвместна продукция на женската група Plastic Dreams и бг идолът на тийнеджърките. Казва се „Всеки път съм друга“, а горещите кадри са правени на яхтеното пристанище на братя Диневи. Цената на крайния продукт е изляза на тайнствения бургазлия около 11 хиляди лева, пише Флагман.бг.

Спонсорът се занимава с животновъдство, той е един от най-крупните бизнесмени в региона и е носител на наградата „Фермер на година“. Съгласява се да даде парите, защото вярва в успеха на новоизгряващите звезди. Тогава за момичетата и Криско пред бургазлията ходатайства друг рапър – Спенс, който по това време е продуцент на младия Криско, но по-късно двамата развалят отношенията си.

Въпреки това обаче и до днес младия рапър е благодарен на спонсора си и дори снощи, когато Криско имаше участие в бургаски клуб, в заведението е имало специално резервирано сепаре за бизнесменът.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари