Изведнъж Тото се сети, че не трябва да се смее

0
4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол"
4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол"

4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол"

В ефира на „Здравей, България” PR мениджърът Гергана Янков, авторът и модел Пам Велидис и кинорежисьорът и сценарист Зорница София коментираха скандала, избухнал около Тити Папазов. Поводът за острата обществена реакция е видеоклип, в който той разказа как е подстригал приятелката си, защото му изневерила. Това се е случило преди години, но чак сега треньорът по баскетбол разказва за него в подкаста на певеца Тото. Въпреки че видеото с признанието е публикувано преди няколко месеца, реакцията дойде сега след напрежението около 18-годишната Дебора, която беше жестоко обезобразена от партньора ѝ.

„Не е само Тото, който мълчи. Зад гърба му има цял екип, който е видял това съдържание и го е оставил. Спонсорите му също са виновни. Шокирана съм. Единственото, което можеше да направи, е да се извини. Няма какво повече да каже и да се защитава. Наистина Тото е огромно име за подрастващите. Когато си известен, трябва да знаеш какво да правиш с тази известност”, каза Пам Велидис, цитирана от NOVA. И поясни, че съществуват затворени Telegram групи, в които често се разпространяват снимки на жени с обръснати глави с цел наказание, както и голи кадри.

„Понякога във връзката жената праща по-интимен кадър на своя партньор. Когато техните отношения приключат, това момче започна да разпространява тези снимки. И така започва тормозът. Случаят в Стара Загора е само капка в морето”, смята тя.

„Косата е древен символ на женствеността. Това е честа мутренска практика от 90-е. Била съм жертва на домашно насилие. Затова си позволявам да изкажа гражданската си позиция. Познавам Тото и смятам, че е добронамерен човек. Сигурен съм, че се разкайва и съжалява. Сигурна съм,че по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и на Тити, смята Гергана Янков.

„По отношение на извинението на Тото, искам да кажа следното: 4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол”. Изведнъж той се сети, че не трябва да се смее”, каза Зорница София. Според нея трябва да има „ремонт в съдебната реформа”. В училищата пък трябва да се включат специални програми и децата да се научат да разпознават домашното насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Мартин
    Тоя мухльо може да е идол само на дебилите! И е родител при това, пфу!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари