Бизнес дама заживя в контейнер

4
В началото съседите й не разбирали защо се мести в тесен контейнер
В началото съседите й не разбирали защо се мести в тесен контейнер Видео: Living Big In A Tiny House

Американката Бренда Кели е преуспяваща бизнес дама.

Тя живеела в собствена къща в покрайнините. Домът и бил голям и комфортен, но един ден Бренда докарала на двора си метален контейнер и започнала да живее в него, пише БЛИЦ.

В началото съседите й не разбирали защо жена като нея се отказва доброволно от благата на цивилизацията и се мести в тесен контейнер. Буквално изгаряли от любопитство и искали да надзърнат вътре, докато накрая Бренда не им разкрила малката си тайна.

Оказало се, че Бренда е дизайнер и се занимава с планиране на вътрешен интериор. Повече от всичко й харесвало да работи в жилищни пространства, които са малки и трябва да се извлече максималната полза от тях. Малко преди да докара контейнер на двора си забелязала, че има увеличен интерес към малки къщи, направени от контейнери. Тогава решила сама да се заеме с такъв бизнес и започнала да проектира подобни жилища, които после да продава.

За да може по-добре да разбере как трябва да се организира вътрешното пространство, Бренда решила сама да заживее в такъв дом, оборудвала го с всичко необходимо и се нанесла. По този начин убила два заека наведнъж. Първо успяла да придобие личен опит и разбрала как най-удачно трябва да се разположат мебелите вътре за комфортно преживяване. И второ - именно личният й опит се оказал отлична реклама.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари