Даниел Вълчев става служебен премиер?

1
Другият евентуален служебен премиер би могъл да бъде Гълъб Донев
Другият евентуален служебен премиер би могъл да бъде Гълъб Донев Снимка: БГНЕС

Другият евентуален служебен премиер би могъл да бъде Гълъб Донев

Настоящият декан на Юридическия факултет, бивш вицепремиер и министър на образованието в периода 2005-2009 г. Даниел Вълчев най-вероятно ще оглави служебния премиер, който става все по-неизбежен, пише в новия си брой седмичникът "Филтър", позовавайки се на свои източници.

Преговорите с юриста били в напреднала фаза като се очаква той да склони да оглави правителството в кризисния за страната момент.

Другият евентуален служебен премиер би могъл да бъде Гълъб Донев, който също е бил поканен да заеме поста. Везните обаче клонят към Вълчев, сочи "Филтър". Причината е в неговата уравновесеност, отлични комуникативни качества и безспорен опит в политиката.

Вълчев и преди е канен да заема различни постове и дори да се кандидатира за президент, но досега е отказвал, тъй като през последните години се отдава на преподавателска дейност в СУ. В началото на годината излезе дебютният му роман "Неделният продавач на книги". През август Даниел Вълчев ще навърши 60 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Мунчо
    Даниел Вълчев е мазен и съмнителен. Навремето "разтури" седянката. Бил е министър в крадливо правителство на Испанския чукундур. Не става.
  • 5
    6
    азбукарче
    Нямам му доверие. А имам и въпрос към русенския ректор: Поради каква причина учебната година в русенския университет започва на 1 септември? В СУ учебната година започва на 1 октомври. В началото на септември все още времето е горещо.
  • 5
    5
    Feroly
    Вълчев е така нареченият "седенкар", който имаше обидно и унизително отношение към стачкуващите учители по времето, когато беше министър на образованието и науката. Имаше и много съмнения около смъртта на секретаря на МОН по това време, който е знаел за игрите и натрупаните му милиони. Политическата му повратливост и услужливост са пословични и ме трябва да се учудваме, ако бъде поставен на този пост.
  • 10
    4
    Санди
    Те заено с дедо Цар ни оправиха за 800 дни,сега явно ще трябва да чакаме още 800! Ба си глупостите! Чудя се как отсвирени лъжци политици се натискат пак и пак да ни управляват!?
  • 5
    3
    Бат Георги
    Принципа на семействеността отдавна е внедрен, не се безпокойте. Я погледенете всяко едно училище: от начално до висше, разни институти, центрове, центърчета... Все наши хора и все послушни. Тук таме някой човек се мъчи да направи нещо смислено и иновативно горе-долу, ама не след дълго бива смачкван, в буквалния и преносния смисъл, защото най-мразим тези които мислят, учат, или просто не са ни симпатични. Надежда всяка оставете, за евакуация се подгответе....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари