Бившият бос на Формула 1 Бърни Екълстоун отпразнува 90-ия си рожден ден с бебе на ръце

1
„Понякога гърбът ми се схваща и идва физиотерапевт. За другото се грижи Фабиана. Тя знае всичките ми недостатъци и ми дава това, което има значение: любов“, хвали се Екълстоун
„Понякога гърбът ми се схваща и идва физиотерапевт. За другото се грижи Фабиана. Тя знае всичките ми недостатъци и ми дава това, което има значение: любов“, хвали се Екълстоун Снимка: Монитор

Бившият бос на Формула 1 Бърни Екълстоун отпразнува 90-ия си рожден ден в къща, пълна с дечурлига

Британският милиардер се радва на 4-месечен син Ейс и на новородена внучка Серина.

Наследникът му е от неговата последна съпруга – бразилката Фабиана (44). „С тях започна рожденият ми ден. Просто хапнах от любимата си закуска – пържени яйца, препечени филийки и кайсиево сладко. На обяд бяхме с децата на дъщеря ми Тамара”, разказа пред „Блик” 160-сантиметровият железен бизнесмен, цитиран от Монитор.

Той се похвали, че през септември Тамара е дала живот на второ момиченце в същата болница в Берн, където проплака Ейс. „Серена и Ейс са много близки по възраст и така ще могат да играят заедно, когато пораснат. Вече имам добра колекция от внуци”, сподели Бърни, който се радва на три дъщери – Дебора (65), Тамара (36) и Петра на 31 г., както и на шест внуци и едно правнуче.

Освен с цялата тази челяд Бърни запълва времето си с табла и гледане на Ф1 – не пропуска старт, но последните без публика му изглеждат изкуствени.

„Понякога гърбът ми се схваща и идва физиотерапевт. За другото се грижи Фабиана. Тя знае всичките ми недостатъци и ми дава това, което има значение: любов“, хвали се Екълстоун.

Цялото семейство живее изолирано във вилата му в Гщаад (Швейц), която Бърни притежава от 35 г. Другите му имения в Бразилия и Лондон са забранена зона. „Надявам се, че коронавирусът няма да ни притеснява с години. Но тази проклетия е опасна, не мога да разбера защо толкова хора не носят маски - възмущава се Екълстоун и добавя: - Сега съм по-щастлив от всякога и просто се радвам, че толкова много хора и млади пилоти продължават да се обаждат и да ме питат за съвет! Девизът ми, както винаги е: „Още нищо не е приключило”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари