Спасиха тъщата на Бърни Екълстоун

0
Престъпниците поискаха откуп в размер на 36,5 млн. долара, който да им бъде предаден в четири торби
Престъпниците поискаха откуп в размер на 36,5 млн. долара, който да им бъде предаден в четири торби

Полицията в бразилския мегаполис Сао Пауло успя да спаси тъщата на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун.

Тя бе отвлечена преди осем дни, предаде БГНЕС.

Майката на младата бразилска съпруга на боса на автомобилното състезание е добре. Арестувани са двама души по време на атаката на къщата, където била държана 67-годишната Апаресида Шунк Флози Палмейра.

Операцията е извършена в неделя вечерта българско време, съобщи полицията.

Според полицията отвличането на тъщата на генералния промоутър на Формула 1 Бърни Екълстоун е планирано в продължение на няколко месеца и координирано в Европа.

Майката на настоящата съпруга на Екълстоун (Фабиана Флози) бе похитена в Сао Пауло. Апаресида Шунк бе отвлечена в петък от добре охранявания си дом в Сао Пауло. Престъпниците поискаха откуп в размер на 36,5 млн. долара (120 млн. реала), който да им бъде предаден в четири торби.

Разследващите смятат, че начинът на отвличането и другите данни говорят, че похищението е планирано внимателно от няколко месеца. "Много малко хора в Сао Пауло са знаели коя е госпожа Шунк. На мнение сме, че сложното отвличане е планирано извън Бразилия от хора, които са знаели, че тя е тъща на Екълстоун. Имаме информация, която свидетелства за това, че организаторите са действали от Европа", съобщиха източници от полицията.

85-годишният Екълстоун се ожени за бразилката Фабиана Флози през 2012 г. С предишната си съпруга Славица Екълстоун той се разведе през 2009 г. след 13 години съвместен живот. Фабиана Флози сега е на 38 години.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари