Арестуваха бивш шеф във Формула 1

0
Бившият шеф във Формула 1 Бърни Екълстоун беше арестуван в Бразилия късно снощи за незаконно притежание на оръжие
Бившият шеф във Формула 1 Бърни Екълстоун беше арестуван в Бразилия късно снощи за незаконно притежание на оръжие Снимка: БГНЕС

Бърни Екълстоун беше арестуван в Бразилия за незаконно притежание на оръжие

Бившият шеф във Формула 1 Бърни Екълстоун беше арестуван в Бразилия късно снощи за незаконно притежание на оръжие, преди да се качи на частен самолет за Швейцария, съобщи местната полиция, предаде БТА.

Бразилските власти откриха в багажа на Екълстоун пистолет без документи по време на проверката на летището и го отведоха в ареста на летище Виракопос в Кампинас.

Екълстоун призна, че притежава пистолета, но каза, че не е знаел, че по това време е в багажа му, съобщи полицията. Британецът плати гаранция и беше освободен да пътува до Швейцария.

91-годишният Екълстоун е женен за родената в Бразилия Фабиана Екълстоун, вицепрезидент на ФИА и член на Световния съвет по автомобилен спорт.

Те присъстваха на няколко събития в южноамериканската страна през май, включително местно състезание за автомобили в провинцията близо до Сао Пауло и среща с тройния световен шампион Нелсън Пике в Бразилия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари