Бивш полицай преби до смърт 95-годишната си баба

0
"Изтървах си нервите", оправда се внукът пред съда
"Изтървах си нервите", оправда се внукът пред съда

"Изтървах си нервите", оправда се внукът пред съда

95-годишната Гена Кръстева издъхна след жесток побой в дома си на 13 декември 2022 година. Оттогава до днес в ареста е внукът ѝ Иван Дачев, бивш полицай от Трето районно управление в Пловдив.

Според прокуратурата той злоупотребявал с алкохола и често нападал баба си, като пийнел. Тя била обездвижена и дори не можела да се завърти без чужда помощ.

След побоя изпаднала в кома, но въпреки усилията на лекарите в УМБАЛ “Свети Георги” тя издъхнала три дни по-късно.

Новината за кончината на жената обяви прокурор Нено Димов по време на делото за определяне на мярка за неотклонение на Дачев.

Много съжалявам за случилото се. Опитах се да помогна и си изтървах нервите”, обясни бившият полицай, който по време на делото разбра, че баба му е починала, пише 24 ЧАСА.

Първоначалното обвинение на Дачев за нанасяне на телесна повреда е променено и той е привлечен към наказателна отговорност за умишлено умъртвяване на човек в безпомощно състояние.

Защитата на бившия полицай поиска от съда делото да се гледа при закрити врати заради семейните отношения на подсъдимия, жертвата и свидетелите. Магистратите обаче не намериха причина за това и процесът ще продължи открито в началото на март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Мое мнение
    Бивша кука и бивша курва няма! Ченге ли е – комплексирано лайно е! Подли, арогантни, карат пияни, дрогирани, мутреят, ректират, убиват хора докато ги задържат, пребиват жените си, пребиват бабите си... Списъкът е дълъг, а примери бол! И не, не ви карам да ги мразите, обичайте ги, а ако ви падне – любете ги бавно, със страст!
  • 1
    1
    русенка
    Към възрастните хора трябва да се отнасяме с търпение и топлота.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари