BIRD: Калин Стоянов и Мартин Божанов - Нотариуса са говорили по едно също време по мобилно приложение

95
Разговорите са се провели минути след срещата на Ивайла Бакалова и Николай Стайков от АКФ с тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков
Разговорите са се провели минути след срещата на Ивайла Бакалова и Николай Стайков от АКФ с тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Разговорите са се провели минути след срещата на Ивайла Бакалова и Николай Стайков от АКФ с тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков

Ивайла Бакалова и Николай Стайков от Антикорупционния фонд са имали среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, на която присъства и тогавашния шеф на ГДБОП Калин Стоянов. Последният сега е вътрешен министър. Минути след края на срещата е засечен разговор по мобилно приложение от телефона на Калин Стоянов. Началото на разговора на Стоянов и неговото времетраене съвпадат изцяло с разговор по същото мобилно приложение проведен от Мартин Божанов – Нотариуса.

Трафичните данни за разговора на Калин Стоянов са придобити в рамките на досъдебното производство, което се води срещу него за оказан натиск над прокурорите по делото Хемусгейт. Данните за разговора на Нотариуса са придобити след неговото убийство – твърдят източници на BIRD.

Двамата провеждат разговор по едно и също приложение, започващ в едно и също време и с еднаква продължителност. Няма данни с кого са говорили Стоянов и Божанов, но вероятността те да са провели два отделни разговора с трети лица, а не помежду си, клони към нулата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    21
    Бг
    Ясно е откъде като са излезли от сградата и нотариуса е запознат с всичко.
  • 4
    20
    Аз
    Е как данните от телефона на Нотариуса , са придобити след неговата смърт. Нали не можеха да разкодират телефона му.
  • 17
    19
    Пипа
    Явно е кой е чадъра на нотариусaи защо толкова голяма защита има от ГЕРБ и ДПС
  • 27
    18
    Йордан Петров
    Тия от ГЕРБ всичките са престъпници и мафиоти начело с Борисов
  • 30
    17
    Ники
    АБЕ ТОЗИ МИНИСТЪР Е ОСР@Н ДО УШИ,ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ НЕЗАБАВНО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари