Кой е този човек и какви позиции заема в СДВР?

1
АКФ публикува кадри на втори служител на МВР пред частния клуб на Нотариуса
АКФ публикува кадри на втори служител на МВР пред частния клуб на Нотариуса

АКФ публикува кадри на втори служител на МВР пред частния клуб на Нотариуса

Антикорупционния фонд публикува снимка на втори служител на МВР пред частния клуб на Мартин Нотариуса и задава нови въпроси към вътрешния министър Калин Стоянов, който вчера каза в интервю, че няма информация униформени да са пазили разстреляния Божанов.

На двата кадъра, публикувани от Антикорупционния фонд е един и същ човек. На единия е с полицейска униформа, а на втория е със спортно облекло, а зад него се вижда табелата на SS Club, в който са ходили съдии и прокурори.

"Кой е този човек и какви позиции заема в СДВР? По нечие нареждане ли е бил пред "SS клуб" или е извършвал частна услуга? Движил ли се е той с Мартин Божанов и осигурявал ли му е с картата си достъп до определени институции? Подавани ли са сигнали към МВР с неговото име за извършвани услуги за "частна" охрана на Мартин Божанов?"

Тези въпроси задават от Антикорупционния фонд.

В четвъртък те публикуваха друга снимка - на съдружника на Нотариуса Евлоги Петров, формален собственик на фирмата, стопанисваща SS Club.

Зад него, на влизане в заведението, се вижда мъж с тъмни очила и униформа на Специални операции за борба с тероризма. От фонда попитаха Стоянов кой е човекът, какво прави пред частния клуб на Нотариуса и отново дали са подавани сигнали, че барети работят на частно при него. Отговори към момента няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Вътрешна сигурност
    е за да замита следите, да пази нарушителите нейни служители, не да ги разследва. Отровен двойник на всяка една контролна институция - инспекторати и др. подобни, на издръжка на обществото без никаква работа в негова полза. Тепърва ще се разплита и там чорапа
  • 8
    2
    Ххх
    А защо не казвате нищо за съдиите и прокурорите този е дребна мишка или пак дребните ще операт пешкира
  • 14
    1
    Иван
    Изрод.в затвора за 100г без право на замяна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари