Калин Стоянов: МВР не разследва кой е ходил в клуб SS

0
28 са сигналите в МВР, свързани с Нотариуса
28 са сигналите в МВР, свързани с Нотариуса Видео: bTV

28 са сигналите в МВР, свързани с Нотариуса

МВР не търси кои магистрати са ходили в SS клуб - частното заведение на убития Мартин Божанов - Нотариуса.

"Ние работим предимно по извършеното убийство, не сме работили по посока кой и дали изобщо е ходил там", каза вътрешният министър Калин Стоянов пред bTV.

Преди дни шефът на СДВР Любомир Николов намекна, че вече има заподозрян за убийството. "Той не е човек, който казва нещо случайно. Щом го е казал, има защо", коментира Стоянов.

28 са сигналите в МВР, свързани с Нотариуса. 22 от тях са срещу него, като повечето са за търговия с влияние и пране на пари.

На въпрос бил ли е Мартин Божанов - Нотариуса сътрудник на МВР той обясни, че това ще се изясни в последствие.

"От ГДБОП не е изтичала информация по посока на Нотариуса", отговори Стоянов на обвиненията на Бойко Рашков, че е имало теч от ГДБОП

"Автомобилите, които са били в близост до заведението и са засичани многократно, не са на МВР", увери той.

Отчита се спад с около 70% на опитите за нелегално преминаване на границата.

Категорично сме готови за Шенген на всички нива, увери министърът. До средата на март се очаква България да е готова технически за присъединяването ни от 31 март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Русенски- SS -club
    Русенският SS club в областа и на градско ниво тъдява кога ще бъде разбутан? От 1997 година няма много разсмествания и побутвания във всички нива на местната и държавна власт.Чок есесовци ба,чок та чок.Аман от Хитлерофашисти със землячески произход по линия на краеведството и местната булевардна култура.
  • 4
    1
    Замислен
    Кой ще разследва мвр в кои клубове членува и на кои маси заляга и заръки изпълнява?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари