„Билла" откри петия си магазин в Русе

1

Днес се състоя официална церемония по откриване на петия в Русе магазин от веригата „Билла“.

Присъстваха кметът Пламен Стоилов, председателят на ОбС-Русе проф. Христо Белоев, управителят на „Билла” България Бойко Сачански и десетки русенци.

Стоилов приветства присъстващите: „Това е един хубав празник за жителите в квартала. Политиката на магазина е съобразена с изискванията на гражданите и всички се радваме на новата придобивка.”

Проф. Белоев пожела все така успешно развиване на търговската дейност на веригата. Новооткритият магазин е 112-ти в България и се намира в доскорошния „Пени маркет“ на ул. „Стефан Стамболов“ №99. Компанията стана първата у нас, получила престижното отличие „Приятел на клиентите” в резултат на успешната политика спрямо потребителите и служителите и силната й социална ангажираност.

*BILLA България е първата международна верига супермаркети, навлязла на българския пазар през 2000 г. Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от супермаркети. BILLA присъства вече 16 години на българския пазар, като за този период тя е осигурила над 4300 работни места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари