Откриване на най-новият магазин „Билла“ в Русе

0

Вчера, на официална церемония, беше открит най-новият магазин „Билла“ на улица „Тулча“ №19 в Русе.

Зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров участва в официалното прерязване на лентата заедно с г-н Ивайло Петров, Директор продажби.

Г-н Петров приветства многобройните посетители на новооткрития магазинБилла“ – четвърти в град Русе и 104-ти в България: „Щастлив съм, че откриваме 4-ти пореден магазин в Русе. Както във всичките ни търговски обекти в цялата страна, така и тук, в най-новия „Билламагазин, ще предложим високо качество на достъпни цени. Радвам се, че нашите клиенти оценяват високо това и избират да пазаруват всеки ден именно в „Билла“.

Г-н Григоров пожела още много доволни клиенти и връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов: „Билла България е фирма, която години наред се развива, гарантира качество и осигурява висока конкурентоспособност на пазара. Това е доказателство, че Вашият екип показва безспорен професионализъм и всеотдайност в утвърждаването на една от най-динамичните и бързоразвиващи се търговски вериги в България и Европа.

Бих искал да пожелая на Вас и на целия Ви екип здраве и енергия за осъществяване на бъдещи проекти. Вярвам, че и занапред ще продължите да влагате висок професионализъм във Вашата дейност!

Наред с високото качество на продуктите и услугите, предлагани във всички магазини на „Билла“ в България, супермаркетът ще предложи на своите посетители и грил зона за месни и безмесни грил специалитети. Всеки ден те ще бъдат приготвяни на място от опитните готвачи на веригата. През горещите летни дни клиентите на магазина ще имат възможност да се освежат и с прясно изцедени фрешове.

Преди месец, българските потребители отредиха 3 златни медала за най-високо качество на BILLA България. Отличията са за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност на веригата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари