Бил и Хилари Клинтън спечелили над $25 млн. от изнасянето на речи

0
Хилари Клинтън е получила $5 млн. от продажбите на книгата й "Трудни решения"
Хилари Клинтън е получила $5 млн. от продажбите на книгата й "Трудни решения"

Бил и Хилари Клинтън са спечелили над $25 млн. от изнасянето на речи, предаде АП.
Хилари Клинтън, която е водещ кандидат на Демократическата партия за номинацията й за президентските избори през 2016 г., е получила $5 млн. от продажбите на книгата й "Трудни решения".

От своя страна на няколко пъти Бил Клинтън на няколко пъти заяви, че ще продължи да изнася лекции, защото трябвало да плаща сметки. По всичко изглежда, че неговата съпруга е по-оправна като оратор. След като подаде оставка като Държавен секретар през 2013 г. Хилари Клинтън успя да договори хонорар от $250 хил. за произнасяне на реч.

В същото време президентът Барак Обама и неговата съпруга Мишел обявиха, че през 2014 г. са притежавали активи между $1,9 млн и $6,9 млн. През 2013 г. президентската двойка обяви активи между $1,8 млн. и $7 млн.

Като повечето семейства от средната класа Барак Обама и Мишел спестяват като разпределят средствата си в пенсионни фондове, облигации и депозити за обучението в колеж на двете им дъщери.
Президентската двойка продължава да изплаща 30-годишна ипотека за дома им в Чикаго.

Вицепрезидентът Джо Байдън продължава да изплаща 30-годишна ипотека. През 2013 г. той е притежавал активи между $277 000 и $1,1 млн.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари