Безумието на ремонтите - шахта в дърво

0

Поредно безумие заснеха и показаха от facebook страницата на Спаси София.

Поредната глупост е шахта в дърво, която може да бъде видяна на ул. "Граф Игнатиев".

Вижте целия текст на Спаси София без наша редакция:

"Чудим се как да коментираме поредната глупост по ул. Граф Игнатиев - шахта в дърво! Освен че е наистина #HUBAVO, шахтата гарантира неговото скоропостижно изсъхване и стоварване върху главите на пешеходците. Не, няма да ни уморите и накарате да приемем този грандиозен провал, случващ се пред очите ни, в центъра на София, вече десети месец! Цялата некадърност, незаинтересованост и липса на капацитет на общината стана видима за всички. Въпреки огромното време и финансов ресурс, с които кмета и екипът ѝ разполагаха, успяха да постигнат такива #ВидимиРезултати, явно това им е максимумът.

Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите на ДжиПи груп, но вместо глоба те получиха отсрочка от 79 дни заради "непредвидимо обстоятелство" под формата на дъжд. Фирмата не беше глобена нито веднъж за "съчетанията и красотите" по ул. Граф Игнатиев, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес.

Чудим се дали София изобщо има кмет, който да реагира и взима мерки за проблемите? Дали е допустимо ролята на Йорданка Фандъкова се изчерпа с присъствието на лишени от смисъл "проверки" по обектите за пред медиите? Къде е обещаният от нея "контрол на контрола" и платеният с 1 милион лева строителен надзор, който "непрестанно е на обекта"?

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova - дължите сериозни отговори, защо не спира мърляващината по обект за 24 млн. лв., който трябваше да бъде напълно завършен на 3-ти Март? Докога ще допускате глупост след глупост и ще обяснявате, че #РемонтНаРемонта е за сметка на изпълнителя? Къде потъват парите ни!? Трябва да се срамувате от отношението към София и софиянци - те не заслужават това!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари