"Двуетажна" шахта се появи на току-що ремонтирана улица в София

0
Годините си минават, милиардите се прахосват, а София все още е далеч от модерна и уредена европейска столица
Годините си минават, милиардите се прахосват, а София все още е далеч от модерна и уредена европейска столица Снимка: Фейсбук

Гражданската организация "Спаси София", чийто основател Борис Бонев е един от кандидатите за кмет на столицата, разпространи снимка на странно решение при наскоро приключилия ремонт на ул. "Каменоделска".

"Шахта на два етажа - новото иновативно изобретение по софийските улици. Явно местата по тротоарите осеяни с шахти, свършиха, и започнаха да ги правят на два етажа. Ние се шегуваме, но така изглежда току-що ремонтираната трамвайна спирка на ул. "Каменоделска". А можеше шахтата да бъде изместена или скрита. Този ремонт ни струва над 8 млн. лв., но отново виждаме работа през пръсти, стара технология за трамвайното трасе, криви плочки, счупени бордюри, хаотичен строителен обект. На всичкото отгоре, ремонтът сериозно закъснява, заради което Йорданка Фандъкова вече трябваше да е наложила санкции", коментираха от "Спаси София" във "Фейсбук". 

"Точно срещу подобна мърлявщина се борим от години. София заслужава повече от управление, което не се учи от грешките си, което не е способно да изработи и изпълни даже един качествен обект, което защитава интереса на фирмите, не този на гражданите. Годините си минават, милиардите се прахосват, а София все още е далеч от модерна и уредена европейска столица. Можем и трябва да променим това!", заявиха още от сдружението. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари