Безследно изчезнал мъж се появи жив и здрав!

0
37-годишният Живко Василев Желев беше обявен за издирване от приятеля му Краси Кънев на 20 август в социалната мрежа „Фейсбук“
37-годишният Живко Василев Желев беше обявен за издирване от приятеля му Краси Кънев на 20 август в социалната мрежа „Фейсбук“

Обявен за безследно изчезнал жител на миньорското градче Гълъбово се появи жив и здрав две седмици след първото тревожно известие в социалните мрежи за неизвестната му съдба.

37-годишният Живко Василев Желев беше обявен за издирване от приятеля му Краси Кънев на 20 август в социалната мрежа „Фейсбук“, предаде МОНИТОР.

Той беше поставил там негова портретна снимка и молба към всички да я разпространяват. По думите му мъжът изчезнал от ТИР-паркинг край Стара Загора и спрял да отвръща на позвъняванията по мобилния телефон. В неделя, на 4 септември Желев неочаквано включил апарата си и дори позвънил на приятеля, за да го успокои, че е жив и здрав, но е в чужбина.

Според запознати изчезването било свързано със скандал между гълъбовеца и приятелката му Юлиана. Мъжът имал нужда да остане известно време сам, за да реши на спокойствие какви да бъдат за в бъдеще отношенията му с младата дама.

Над 10 000 потребители на социалната мрежа междувременно са препредали съобщението за изчезването на гълъбовеца, по дирите му са тръгнали и специализираните служби, потвърдиха от ОД на МВР-Стара Загора.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари