Безредици и изгорено знаме на ЕС по време на протест в Скопие снощи

0
Протестът е бил срещу приемането на преговорната рамка, предложена от ЕС
Протестът е бил срещу приемането на преговорната рамка, предложена от ЕС

Протестът е бил срещу приемането на преговорната рамка, предложена от ЕС

Няколко нарушения на обществения ред е констатирала полицията в Скопие по време на вчерашния протест срещу приемането на преговорната рамка, предложена от ЕС, съобщават от МВР.

Около 16:50 часа пред сградата на правителството няколко души са изгорили знамето на Европейския съюз.

Около 19:35 часа част от участниците в протеста са нарушили обществения ред, хвърляйки различни предмети и пиротехнически средства по сградата на правителството, а част от тях повредиха и унищожиха защитната ограда, повреден е един от прозорците на сградата на правителството.

Около 20:30 часа част от участници в протеста пред парламента са хвърляли твърди предмети по сградата и полицейския кордон, ранявайки четирима полицаи, които са били откарани в градската болница за оказване на медицинска помощ, съобщават от МВР, уточнявайки, че предприемат мерки за изясняване на случаите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Независим
    Браво на тях ! ЕС след време ще се разпадне, подобно на СИВ. LLSGE
  • -3
    6
    до 5
    Плъх си ти.:) Теб какво те притеснява, че съм казал за масови стачки някъде, бе трол?:) Като куче-помиярче скочи да защитаваш бабката, която ти подхвърля кокалчета , а?:) Ах ти!:) Та, не каза с кое излъгах. :) Херо все дебили ли ви избира? Или дебилите избирате Херо?
  • 0
    5
    до 4
    ти май си руски плъх, що не хвана пътя с онея 70-те към любимата раша?
  • -1
    4
    до 2
    Пропуснах да ти кажа за националната стачка във Великобритания, за нея научих от ТАСС.:) Хайде да ми докажеш, че някое от трите ми твърдения не е вярно, а? Докато стягаш дисагите и да ходиш да се биеш като истински балкански ЛЕВ в Украйна, бе мушмурок!:)))
  • -3
    3
    до 2
    Браво, даскале! Не знаех, че има такъв сайт. В Билд го четох. :) А ти от ПИК и БЛИЦ ли се информираш?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари