Безплатен уъркшоп за младите професионалисти

0
Проявата ще бъде на 25 юни от 17,30 ч. в к-с „Евас“, лектор ще бъде Дарси Лън
Проявата ще бъде на 25 юни от 17,30 ч. в к-с „Евас“, лектор ще бъде Дарси Лън

Безплатен уъркшоп на тема „Чаена лъжица промяна“ ще се проведе в Русе, съобщиха организаторите от Startup Factory.

Проявата ще бъде на 25 юни от 17,30 ч. в к-с „Евас“, лектор ще бъде Дарси Лън. Тя е безплатна, но ще бъде на английски език. Участниците ще се присъединят към глобална мрежа от социално-ангажирани лидери, която свързва турнето на Дарси.

Дарси Лън е от Международната фондация на младите професионалисти- фондацията е със седалище в Австралия и има над 13 годишна история и близо 15 хиляди членове от цял свят. Работата и ежедневието на Дарси са отдадени на мечтата му да види един свят без бедност и недоимък. За последните 15 години е обиколил повече от 65 страни, изнесъл е над 400 презентации за повече от 40,000 души. Всичко това, благодарение на турнето, което инициира с помощта на международни партньори като „Уницеф“, GLOBAL CITIZEN и местни партньори.

В България Дарси Лън среща партньори в лицето на Startup Factory. Именно по тази причина Дарси избира Русе на 25.06 и ще изнесе лекция, на която ще застъпи социалното предприемачество и личностния избор. Това са част от темите, които са ключови за обиколката му, започнала в Южен Судан, минаваща през Таджикистан и Малайзия и завършваща в Тасмания след 5 месеца.

Организатори на събитието са Startup Factory- първото споделено работно пространство в Русе и JUMP Project- представители на младежката вълна от социални предприемачи.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари