Бербо се мръщи на 1 милион евро

0
Заплатата, която италианският "Палермо" предлага на Димитър Бербатов, не удовлетворява българския нападател
Заплатата, която италианският "Палермо" предлага на Димитър Бербатов, не удовлетворява българския нападател

Заплатата, която италианският "Палермо" предлага на Димитър Бербатов, не удовлетворява българския нападател.

Това е причината разговорите между двете страни да зациклят. Ако самият Митко не склони на сериозни отстъпки, то подобен трансфер може да се счита за невъзможен, пише България Днес.

Българинът е без отбор от май месец насам, когато разтрогна с ПАОК. В Гърция той получаваше по 2 милиона евро надница на сезон, но сега ситуацията е съвсем различна.
1 милион евро е най-високата заплата, която италианският "Палермо" дава за свой футболист. С такова възнаграждение е македонският национал Александър Трайковски, който е със статут на звезда в тима.

Митко през януари ще навърши 36 години и изобщо не е сигурно, че ще му бъде предложен таванът на възнагражденията. Иначе клубът от остров Сицилия често прибягва до привличането на балкански футболисти. Освен нашия национал Ивайло Чочев собственикът на "Палермо" Маурицио Дзампарини искаше да вземе и голмайстора на "Новара" Андрей Гълъбинов, но трансферът пропадна в последните дни на август.

В състава са също хърватският вратар Йосип Просавец и сънародникът му Мато Яяло, словенецът Синиша Анджелкович, сърбинът Слободан Райкович и македонецът Илия Несторовски.

"Палермо" вече официално представи новия си треньор Роберто де Зерби, който замени напусналия Давиде Балардини. Договорът на 37-годишния специалист е за две години, като ще получава по 400 000 евро на сезон. За последно бе треньор на "Фоджа", а като футболист е юноша на "Милан", но не записва мачове за мъжкия отбор. Връх в кариерата му на играч е 4-годишният му престой в "Наполи", където изиграва 33 мача.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари