Беновска: Къде бяхте, когато Борисов ви предупреждаваше за Гърция?

0
Журналистката Илиана Беновска отправи жестока критика към българските политици ...
Журналистката Илиана Беновска отправи жестока критика към българските политици ...

Журналистката Илиана Беновска отправи жестока критика към българските политици, за това, че не са разчели предупрежденията на премиера Борисов за ситуацията в Гърция.

"Премиерът Борисов информира 43 НС, че България е малка, но работи упорито да стане значима в Европа и няма как да се противопостави на позицията на ЕС да оздрави  Гърция. Ах, каква драма! Никой от политиците ли не знаеше този факт?", пита Беновска.

И продължава: "Когато приемаха България в ЕС, в европейското семейство, различни групи по интереси проповядваха, че трябва  да се удържи прилива на „българската стихия“, пълна с боклуци, зарази и мръсотии към техния,европейски , прекрасен и подреден свят. Да озаптят този източно- европейски дявол България. За тях, ние, бяхме "тъмни балкански субекти". Своеобразен Дарт Вейдър. Разказваха как пристигаме с каруци, конете ръсят изпражнения навсякъде, дъним чалга, хвърляме вонящи фасове, пикаем по улиците! Улиците, които в Белгия, белгийци в прекрасни униформи, мият със сапун! Тъмнокоси, тъмнооки, български здравеняци с криви крака ще се съвкупляват с русите, бели скандинавки и от това ще се раждат диви деца!"

"Някои родни преговарящи за присъединяването ни в Европа затвориха ядрената ни централа, ликвидираха селското стопанство,заклеха се ,че забравим. Русия, че ще станем руси, високи и синеоки. Преговарящите, които извършиха това  са нисички,чернооки и няма да ги нарека национални предатели.  Но, ще кажа, че слуховете са, че те продадоха и предадоха националното достойнство на България за лични парични и властови облаги", категорична е Беновска. В предаването й "Беновска пита", тя отново ще зададе горещи въпроси на събеседниците си.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари