Белгия е спряла издаването на визи за руснаци

1
Белгия е спряла издаването на визи за руснаци
Белгия е спряла издаването на визи за руснаци

Премиерът на Белгия: Надяваме се скоро да има общоевропейско решение по този въпрос

Белгия изчаква общоевропейско решение за руските дезертьори и засега няма да издава визи за руснаци, които бягат от обявената от Москва мобилизация, заяви премиерът Александер де Кро, цитиран от местни медии, предаде БТА.

"Надяваме се скоро да има общоевропейско решение по този въпрос", каза Де Кро. Той уточни, че Белгия почти не издава визи за руснаци, освен по хуманитарни съображения. "Няма непременно да даваме визи за руските дезертьори", посочи белгийският премиер. 

Миналата седмица Европейската комисия поясни, че правилата за предоставяне на убежище в ЕС са в сила и следва да се прилагат спрямо бягащите от Русия. Комисията отбеляза, че държавите, получили молби за международна закрила, трябва да оценят самостоятелно всяко от постъпилите искания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    русенец
    Браво на Белгия. Така и трябва
  • 0
    1
    ...
    Интересна работа, защо никой не говори за сланиноядата сган, която е НАВСЯКЪДЕ, млади мъже, при които има всеобща мобилизация, тоест всеки усраинец под 60 трябва да се бие за отечеството си. А те са навсякъде скакалците. Те не са дезертьори, нали ? Ходят да цапат с боички паметници и да пищят по улиците. Защо тяхното дезертьорство не се коментира от никого ? Няколко хиляди коли с педерасти по Руската граница станаха повод за фурор за огромното дезертьорство, че и нямало да ги пускат. Ще мислели. Боклуци мръсни ! За всяконнещо отделен аршин вадите. ДАНО ПУТИН ВИ НАЕБЕ МАЙКИТЕ ОТ СТУД И ГЛАД. ДА СКИМТИТЕ ЗА ЖИТО И ПЕТРОЛ, ПОЛУЗАМРЪЗНАЛИ КАТО МРЪСНИ КУЧЕТА НЕОКЪПАНИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари