Бойко Борисов: Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб, той е честен човек

0
Борисов коментира и проучването на "Галъп" за електоралните нагласи, което показва преднина за ГЕРБ
Борисов коментира и проучването на "Галъп" за електоралните нагласи, което показва преднина за ГЕРБ Снимка: Бойко Борисов / кадър Facebook

Борисов коментира и проучването на "Галъп" за електоралните нагласи, което показва преднина за ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналисти в кулоарите на парламента, че те ще подкрепят решението транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

"В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, за да може да си проведат едни честни и демократични избори.", заяви той, предаде БНТ.

БНТ: Защо Гвоздейков?

- Защото той е учредител на ПП, защото той им беше знаме, той им беше символ, безспорно честен човек, така всички ще са спокойни. Това е моето мнение, че така трябва да стане. Това предлагам.

Борисов коментира и проучването на "Галъп" за електоралните нагласи, което показва преднина за ГЕРБ.

"Много хора, които видяха как са се възползвали от властта колегите, голяма част от тях, не всички, вероятно това е повлияло", каза той.

"Днес в закона за отбраната се постигат неща, надявам се, защото ще го подкрепят всички - цели за военновременните запаси, за възнагражденията в армията, които бяха изоставали. Министърът беше доста муден, ако помните с изключение на Фейсбук, старият министър. В енергетиката също трябва да се навакса много, за да се изпълни ангажимента и обещанията, които дадохме на миньорите и ги подписахме всички заедно с колегите от ПП-ДБ, си спомняте. Във финансите, се надявам, Спецов, заместникът му, тези които се занимават с приходите от Партията на Промяната да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията ,които са факт и в това отношение ще имат пълната ни подкрепа да го направят."

"Вчера понеже ми зададохте въпроса кой правил чадър 8 месеца. От опита си на главен секретар ще ви кажа, че обменът отива при главния секретар и се разпределя по службите, които да го работят и съответно прокуратурата. Той не отива този сигнал при портиера, отива при най-висшата професионално място."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Точен
    Честен колкото си ти . Абе вече умряха ония дето ти се вързваха.АГалъб като знаят резултата от сега що да ходим да харчим време и пари .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари