Батковци изнасилвали в мазе 13-годишна

1
Седмокласничката е била карана насила да прави орален секс с няколко момчета
Седмокласничката е била карана насила да прави орален секс с няколко момчета

Непълнолетни са насилвали многократно орално 13-годишна от Пловдив.

Седмокласничката е била карана насила да прави орален секс с няколко момчета в мазе на блок в Асеновград, пише "Марица".

Чак след месеци момичето подава жалба в полицията и прокуратурата. Момичето често ходело при майка си в Асеновград. Близо година било гадже с едно от момчетата, но после двамата се разделили. След време те се срещнали случайно.

Той бил с трима приятели, като само един от тях бил пълнолетен. Момичето било примамено да се качи в автомобил. Минута по-късно се оказало приклещено на задната седалка.

Девойката се изплашила и избягала от колата. Потърсила свои познати наблизо, но тях ги нямало. След това отново се срещнала с групата момчета. Те я склонили да отиде с тях до мазето, за да пушат. Щом влезли вътре, един от тях откровено я заплашил, че ако не го обслужи с уста, няма да я пусне да излезе. Последвал насилствен орален секс и с другите момчета.

Не е ясно защо след този случай момичето не се е оплакало в полицията. Момчетата блудствали с нея още няколко пъти, като я заплашвали, че имат снимки на случващото се.

Когато случаят все пак стига до съда, единият от обвиняемите прави опит да се измъкне с твърдението, че не е знаел, че момичето е малолетно.

Съдия Стефка Пашова обаче отказа да прекрати производството срещу него и върна делото за доразследване на прокуратурата

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари