Бащата на подпаленото момиче: Такова нещо и на едно животно не можеш да направиш. Това е абсурд!

38
Върнаха в затвора изверга, изнасилил и подпалил братовчедка си - пуснали го предсрочно преди време
Върнаха в затвора изверга, изнасилил и подпалил братовчедка си - пуснали го предсрочно преди време Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Лекарите продължават да се борят за живота на 17-годишното момиче, на което днес ампутираха лявата ръка

Прокуратурата повдигна обвинение на 25-годишния мъж от Цар Калоян, който е задържан за това, че е изнасилил непълнолетната си братовчедка, след което опитал да я убие като я запали.

Бащата на 17-годишното момиче работи в Германия и веднага се прибирал в Цар Калоян, след като научил какво се е случило с дъщеря му. Мъжът настоява за най-тежкото наказание за 25-годишния си роднина.

"Аз не мога да си го обясня това, цял живот трябва да лежи в затвора. Един човек това нещо не може да направи. И едно животно да е, пак не може да го направи, това е абсурд", коментира пред Bulgaria On Air Мехмед Якуб.

"Знам, че са много добри съседи, момичето е много добро, учтиво, добри хора са. Нищо не съм чула обаче", коментира Лилия Тодорова.

Това не е първото подобно престъпление на 25-годишния Ниязи. През 2016 г. той изнасилил майката на сегашната си жертва. Бил предсрочно освободен от затвора.

"Наказанието, което е предвидено за опита за убийство, е от 15 до 20 години затвор, а най-тежкото - "доживотен затвор без право на замяна". Има и съпътстващи обвинения, това са изнасилването и тази брутална жестокост, необяснима на този етап", съобщи окръжният прокурор на Разград - Тихомир Тодоров.

17-годишното момиче е настанено в болница в Русе, в изключително тежко състояние.

Търсят спешно кръводарители за 17-годишното момиче от Цар Калоян

Медиците продължават борбата за спасяването на живота й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари