Бащата на Илия Павлов: Тодор Живков беше диктатор, но като такъв е майстор

2
Ако някъде свалят някой, той го вика и го изпраща или посланик, или някъде по посолствата
Ако някъде свалят някой, той го вика и го изпраща или посланик, или някъде по посолствата

Няма ли лична инициатива в държавата, нещата няма да бъдат добре, каза бащата на Илия Павлов.

Аз бих написал в учебниците за режима през времето на социализма, да няма кооперативни стопанства. Голямата грешка е, че кадрите, които дойдоха никога не са пипали мотика и не са организирали стопанство от което да има резултати. Истината е, че имаше обзаведени лични стопанства със слонници и помпи за поливане. Аз мисля, че за някои този режим е бил добър, за някои не еОфанзива с Любо Огнянов”, бащата на Илия Павлов, Павел Найденов.

"Няма ли лична инициатива в държавата, нещата няма да бъдат добре. Аз съм работил и ако не съм бил дисциплинирам през онова време, нямаше да съм оцелял. Имал съм 200 души персонал, които съм ги гледал и съм провеждал истинска социална политика. Хората по онова време, ти ако си си на мястото можеш да спечелиш тях и доверието на предприятие, но който не го правеше си създаваше проблеми", каза още той.

"Тодор Живков беше диктатор, но като такъв е майстор. Ако някъде свалят някой, той го вика и го изпраща или посланик, или някъде по посолствата. Андрей Луканов го познавам също от много отдавна, когато той беше вече не на отговорна работа, така и се утвърди там. Това какво е направил е минало. Илия беше над всички там, защото тегли пари и обезпечава средствата, а други се мешат. Не мога да кажа кой е убил Андрей Луканов, защото той даваше много пари, ние не сме взимали, но други са. Истината е там, че той сам си създаде проблеми, защото раздаваше пари и тези хора не ги управляваха добре", заяви Павел Найденов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари