Бърз влак се бави с два часа

0
Влакът потегли 90 минути по-късно от началната си гара
Влакът потегли 90 минути по-късно от началната си гара Снимка: Топ новини (архив)

Два часа закъснение регистрира днес бърз влак.

Пътническата композиция от Варна през Шумен и Горна Оряховица за Пловдив, който по разписание трябваше да пристигне под тепетата в 13,27 ч. никакъв го нямаше.

Причината е повреда на локомотива още от началната гара - в морската столица, където се наложило да потегли с близо 90 минути по-късно.

По пътя си обаче, заради жп ремонти влакът се забавил с още половин час. Понеже същият локомотив по план трябва да се върне обратно по това направление, той ще замине също с час закъснение, показва справка в електронната система на БДЖ за гара Пловдив, сочи "Марица".

Продължават и проблемите на пътуващите между Димитровград и Пловдив. Тази сутрин за пореден път влакът за Димитровград в 7,10 ч. е бил отменен, а пътниците изчакали следващия, без да им бъде обяснено каква е причината.

Заради ремонтите между Септември и Пловдвив всички влакове между 8,00 и 12,00 ч. са спрени. Пътниците се извозват с автобуси. Тази промяна ще важи до 2 сепетември включително, но само в участъка от Белово до Пловдив, учточняват от БДЖ.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари