Българските зърнопроизводители обявиха протестна готовност

1
Новината идва на фона на протестите на румънските фермери
Новината идва на фона на протестите на румънските фермери Снимка: © Facebook/Национална асоциация на зърнопроизводителите

Новината идва на фона на протестите на румънските фермери

Българските зърнопроизводители отново поискаха среща с изпълнителната власт. Те са в протестна готовност и предупреждават, че са готови на ефективни действия, съобщиха от БНТ.

От Асоциацията отново посочват поредица от проблеми - от войната в Украйна до Зелената сделка и международните пазари. Новината идва на фона на протестите на румънските фермери. Днес те блокираха граничен пункт на румънско-украинската граница.

Затруднения в движението имаше и по ключови пътни артерии, включително около столицата Букурещ. Вчера вечерта десетки румънски трактори и камиони блокираха напълно граничния пункт с България при Калафат. Към момента движението на нашата граница е нормално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ф16
    Пак ли ве ,оня месец субсидии,сега почваме наново......ебах и тая работа и тая субсидия ,не се спряхте да я порите тая държава готоваванковци
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари