”Български пощи” бяха извадени от Министерството на транспорта

0
Опозицията видя в тази законодателна промяна опит да бъде избегнат конфликт на интереси на министър Събев и неговата частна компания "Еконт"
Опозицията видя в тази законодателна промяна опит да бъде избегнат конфликт на интереси на министър Събев и неговата частна компания "Еконт" Снимка: БНТ

Мнозинството в Народното събрание окончателно реши държавното дружество "Български пощи" да бъде извадено от Министерството на транспорта

Дружеството ще бъде прехвърлено на пряко подчинение на вицепремиер, който ще бъде определен с постановление на Министерския съвет, предава БНР.

Опозицията видя в тази законодателна промяна опит да бъде избегнат конфликт на интереси на министъра на транспорта, който е съосновател на частна логистична компания. Затова от опозицията гласуваха против.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    БРЕЙ
    КОЛКО ЛИ СГРАДОВ ФОНД,ТЕРЕНИ ЩЕ БЪДАТ ИЗПАПКАНИ ОТ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ? ИМАХ СИ ,АЗ НА ЦЕНТЪРА НА РУСЕ ДА ПИШЕ НА ПОЩАТА ЕКОНТ 7000 ROUSSE BULGARIA. Гледаме от 1999/2001 година един и същи театър и бездушно оставяме всичко да потъва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари