Българо-румънска земеделска група заседава днес в Иваново

0
Форумът помага за създаване на нови контакти между фермерите, както и за обмяна на добри практики на регионално и национално ниво
Форумът помага за създаване на нови контакти между фермерите, както и за обмяна на добри практики на регионално и национално ниво Снимка: Областна администрация - Русе

Форумът помага за създаване на нови контакти между фермерите, както и за обмяна на добри практики на регионално и национално ниво

Възможностите за национално и европейско финансиране в сферата на земеделието и животновъдството отново ще бъдат на фокус по време на днешното редовно заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група. Инициативата ще се проведе от 10:30 часа в конферентната зала на Община Иваново и ще бъде водена от областния управител на Русе Анатоли Станев. Домакин на срещата, на която се очаква да се обсъдят приоритетни дейности в сектора на селското стопанство, ще бъде кметът Георги Миланов.

В рамките на заседанието присъстващите ще се запознаят и с дейността на две водещи фирми в региона в сферата на земеделието, които са сред лидерите в производството на оранжерии в цялата страна.

Припомняме, че комисията функционира вече повече от 12 години и бе създадена по предложение на изпълнителния директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева. Форумът се утвърди като един от най-ефективните инструменти за създаване на нови контакти между фермерите, както и за обмяна на добри практики на регионално и национално ниво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари